Velkommen til detperfektecv.dk!

Jeg hedder Kasper og er stifter og idémand bag siden. Som Manager i et større amerikansk firma, har jeg haft en del ansættelser. Og har derfor set min del af såvel danske, som engelske CV’er.

Sidst jeg sad og kiggede bunken af ansøgere igennem, slog det mig at jeg helt ubevidst favoriserede ansøgere med et CV, der på den ene eller anden måde skilte sig ud på en positiv måde. Efter at have tænkt en del over det, besluttede jeg mig ikke kun for at gentænke min ansættelsesproces. Men for at der også måtte være noget jeg kunne gøre for at hjælpe de knap så designstærke ansøgere. Så du også kan få en mulighed for at skille sig og blive valgt ud til en samtale. Resultatet af dette er denne side.

Alt det med småt

Lidt om hvem der ejer siden og hvad du bør vide, når du bruger den.

detperfektecv.dk er ejet af [kommer snart].

CVR: [kommer snart]

Vi er reklamefrie, men delvist finansieret af en eventuel kommision på links der linker ud af sitet. Vi har prissat CV skabelonerne, så alle meget gerne skulle have råd til dem. Men for at holde sitet kørende, så benytter vi as af relevante partnere, som vi kan stå inde for. Ved at linke til dem modtager vi kommision, hvis du køber noget hos dem.

Formålet med siden er at etablere en one-stop-shop når det gælder CV skabeloner, samt diverse tips til hele processen fra ansøgning/opsætning af CV, til samtale og ansættelse.

Du har mulighed for at kontakte på e-mail: kontakt@detperfektecv.dk