komplet liste af rekrutteringsbureau

Vi har gjort alt det hårde arbejde for dig og samlet en komplet liste med 190 rekrutteringsbureauer for dig. Så det er bare at starte fra en ende af og uploade dit CV til deres databaser. Sørg for at få opdateret dit CV så det fremstår skarpt og professionelt.

Husk, at en samtale med et rekrutteringsbureau bør forberedes og betragtes præcis, som en jobsamtale med en potential arbejdsgiver. Sørg for at have spørgsmål omkring jobbet klart, samt forberede dig på de værste spørgsmål du kan få.

Vær opmærksom på, at på nogle af nedenstående sider skal du klikke dig dybere ind på siden for at finde linket hvor du tilføjer dit CV.

God fornøjelse og god job jagt!

A

Abilon – Rekruttering af top- og mellemledere samt specialister inden for alle brancher og stillingskategorier. Firmaet bruger ikke anden annoncering end den, der findes på deres site.

Accountor – Rekruttering inden for økonomi, løn & regnskab.

Academic Work – Fokus på nyuddannede og akademikere.

Act Vikar & Rekruttering – Vikar og rekrutteringsbureau, der tilbyder rekruttering indenfor ledelse, økonomi og administration, produktion og lager, service og rengøring.

Active Search – En af Danmarks førende rekrutteringsbureauer indenfor regnskab og økonomi, og har desuden en af Danmarks største CV-databaser med kandidater lige fra bogholderen til økonomidirektøren.

Add Value – Speciale i HR og rekruttering.

Adecco – Verdens største HR partner.

Advanz – Rekruttering af ledere og specialister.

Alliance Personaleløsninger – Rekruttering inden for økonomi, IT, administration, salg, marketing og service.

Asap Personaleservice – Rekruttering og vikarløsninger inden for fagområderne kontor & administration, økonomi & regnskab, kundeservice, salg & marketing, indkøb & logistik, produktion samt lager.

Assessit – Specialister inden for IT og teknologi

Assistance HR Partners – Udfører personaleløsninger i form af rekrutteringer og vikarservice i det meste af landet.

B

Ballisager – Dækker de fleste brancher.

Bech-Nielsen, Riber & Partnere – Arbejder med search og rekruttering, lederudvikling, og outplacement indenfor alle brancher og niveauer.

Beirholm Search – Fokus på den farmaceutiske industri og andre tilknyttede brancher.

Best Talent – Specialister inden for Engineering, Pharma og Life Science.

Best-Selection – Dækker en bred vifte af brancher bl.a. teknik/industri, produktion, entreprenør, byggeri, transport, service, advokat, revision, osv.

Better People – Rekrutterer fra generelle funktionærstillinger til specialister, ledere, direktører og bestyrelsesmedlemmer. Betterpeople har især stor erfaring med rekruttering indenfor IT- og teknikbranchen.

Birn+Partners – Internationalt rekrutteringsbureau med hovedkontor i Danmark, der primært beskæftiger sig med headhunting.

Bloom – Primær fokus inden for især IT og højteknologi.

Brinch & Partners – Har spidskompetencer inden for ledelse, salg management consulting, økonomi og IT.

BRODAL Search & Selection – Erfaring med rekruttering / headhunting / search af topledere, mellemledere og specialister til en bred vifte af industrier.

BRIGHTPEOPLE EXECUTIVE SEARCH – Brightpeople Executive Search & Talent Advisory går forrest indenfor bæredygtig executive search og arbejder med rekruttering, headhunting, search og udvikling af topledere, mellemledere og specialister indenfor Finans, IT, Rådgivning og Life Science.

C

CAD Kompagniet – Fokus på bygge- og industribranchen.

Callesen Consulting – Arbejder med rekruttering (headhunting, search and selection) af ledere og specialister inden for alle områder i private og offentlige virksomheder.

Capacent Sourcing – Løser opgaver inden for Search & Selection, Outplacement og Assessment & Development. Capacent People har sit udspring i IKU, og de har mange års erfaring med HR-opgaver for den private og offentlige sektor.

CareMatch – Erfaring inden for skole og pædagogik, samt social og sundhed.

Centrum Personale – Rekrutterer medarbejdere til faste stillinger og vikariater. 25 års erfaring med rekruttering inden for: administration, forsikring, økonomi, regnskab, indkøb, salg, marketing, it, rejsebureau, medicinal/biotek, lager, spedition og ledelse.

Change Direction – Mere end 15 års erfaring med skræddersyet IT rekruttering.

Comentor – Et konsulenthus, der siden 2002 har arbejdet med rekruttering, udvælgelse og udvikling.

Comentum – Tilbyder rekruttering, outplacement, og strategi-, organisations- og ledelsesudvikling samt executive search og search & selection

Compass – Specialister i Search & Selection. Compass har afdelinger i Storbritannien, Danmark, Norge og Sverige.

Consultor – Beskæftiger sig med search, rekruttering og udvælgelse samt genplacering, karriererådgivning, teambuilding og organisationsudvikling.

Courant – Hjælper med rekruttering og headhunting af IT-folk og IT-branchen generelt.

Cruit Consult – Specialister i IT, økonomi/regnskab og salg/marketing.

Curia – Rekruttering af direktører, ledere og specialister.

Dahl & Kjærgaard – Rekrutterer såvel den adm. direktør til den store børsnoterede virksomhed som specialisten til den mindre virksomhed.

Danvikar – Tilbyder rekruttering og vikarservice inden for: Kontor, handel, service, økonomi, IT og sygepleje.

DEDIKATION – Rekrutteringsbureauet DEDIKATION her rekrutteret sælgere siden 2013 med stor succes.

DILF – Dansk Indkøbs- og Logistik Forum

E

EgonZehnder – Verdensomspændende konsulent- og rekrutteringshus. De udfører bl.a. executive search i følgende brancher: Life Science & healtcare, finans, teknologi og kommunikation og service.

ENTERManagement – Rekruttering af top- og mellemledere samt specialister inden for alle brancher og stillingskategorier.

Erwin Andersen – Virksomhedsrådgivning og rekruttering har siden 1990 med succes arbejdet med en lang række forskelligartede udfordringer inden for rekruttering, lederudvikling, og coaching.

ESBEESCONSULTING – Arbejder med national og international headhunting og cross border aktiviteter. Esbeesconsulting hjælper danske virksomheder med at tiltrække medarbejdere både nationalt og internationalt samt udenlandske virksomheder med at finde medarbejdere i Danmark.

EURA – Fokus på akademikere.

Execute – En vikar- og rekrutteringsvirksomhed for studerende eller nyligt dimitterede fra videregående uddannelser.

Expuri – Har internationalt netværk og kan klare jobs i det meste af Europa og i Asien.

EXACTsearch – Skaber relationer som sikrer fremdrift. Et specialist rekrutteringsbureau som tilbyder rekruttering i search & selection af ingeniører og specialister til den rådgivende ingeniørbranche i byggeriet og maskinindustrien.

F

F10 – Et konsulenthus, der yder uafhængig rådgivning om økonomi og forsikring samt HR og rekruttering.

FK Select – Erhvervspsykologisk virksomhed med mange års erfaring indenfor rekruttering og genplacering.

Focus Recruitment – Deres styrke er videnintensive ledere og specialister.

FOODJOB NORDIC – Rekrutterer for mad industrien

FRONTPEOPLE – Fokus på ledere og specialister.

FUGL LEONHARDT – Rekrutterer inden for oplevelsesindustrien og hospitality.

G

Gaarn Thomsen & Partners – Rekruttering og executive search indenfor administration & økonomi, EDB & IT, ledelse, marketing / salg, medicinal / biotek og produktion.

GADE – Headhunting i den tekniske og maritime branche, samt offshore branchen.

GastroJob.dk – DKs største jobportal for kokke og tjenere.

Genux Executive – Arbejder med ledernes karriere, og gennemfører rekruttering, outplacementforløb, og individuel sparring for ledere i alle brancher.

Goldmind Partners – Har ekspertise på mange områder.

Griffins – Specialister inden for konstruktion, udvikling og salg.

H

Hammer Andersen – Speciale i  salg.

Hansen Toft – Specialiseret i rekruttering og search & selection af topledere, ledere og specialister både i Danmark og internationalt, og tilbyder derudover lederudvikling og consulting.

Hartmanns – Dækker flere faggrupper.

HAYS – International specialist rekrutteringsvirksomhed, der har kontorer i 27 lande. I Danmark er Hays specialiseret inden for følgende områder: IT, HR, Legal, Executive, Engineering, Office Support, Sales & Marketing, Logistics & Supply, Banking & Insurance, Accountancy & Finance, Construction & Property og Pharma & Life Science.

HEADaHEAD – Bedste jobs inden for hotel-, restuarant-, rejse- og turistbranchen.

Heckmann – Konsulenthus, der også beskæftiger sig med rekruttering og genplacering.

Hedegaard Management – Search & Selection af ledere, chefer og personer til direktionen eller bestyrelsen.

Heimdal Management – Udfører rekruttering og headhunting i Danmark.

Hill Consult – Search, rekruttering eller headhunting. Specialiseret inden for Life Science (dvs. farma, medtek, biotek etc.), men løser også opgaver i andre brancher.

Holmgaard Management – Konsulenthus med fokus på outplacement og executive rekruttering. Holmgaard Management arbejder med executive search og headhunting af direktører, ledere, funktionærer, IT-folk og andre specialister.

Hovedjægerne – Moderne headhunter og rekrutteringsvirksomhed, der abejder netværksbaseret og anvender mange forskellige samarbejdspartnere.

HowToWin – Arbejder med management, med fokus på strategi, outplacement rekruttering, headhunting, karrierevejledning, og ikke mindst bestyrelsesarbejdet.

HRnavigator – Erfaring inden for produktion, salg, marketing, økonomi, finans, HR, jura, ingeniør, anlæg, teknik, byggeri, logistik, IT etc.

HRsparring – Et rekrutteringsbureau med virksomheden i centrum, og tilbyder bl.a. talentudvikling, sparring og rådgivning i forbindelse med rekruttering.

HR-Industries – Beskæftiger sig primært med jobs inden for industrien.

Humain – Konsulentvirksomhed som bl.a. arbejder med rekruttering af mellemledere og specialister. Humain gennemfører rekrutteringsprocesser på strategisk, taktisk og operativt niveau på tværs af brancher og geografi.

Human Selection – Siden start i 2003 har de fokuseret på at hjælpe deres kunder med at tiltrække, udvælge og udvikle talentfulde ledere og medarbejdere.

Human Talent – Rekruttering af funktionærer, ledere, specialister og nøglemedarbejdere til både private og offentlige virksomheder.

HumanizeR – Arbejder inden for feltet vikar og rekruttering. Deres primære fagområder er kontor og administration; lager og produktion; HR og marketing; kundeservice og salg; shipping og offshore; og ingeniør.

HumanTrust – Rekrutterer indenfor handel og service, kontor og økonomi, Industri og håndværk og ledelse og personale, og har stor erfaring i rekrutteringsbranchen.

Hurecon – Rekruttering på alle niveauer indenfor bl.a. salg, økonomi, administration, teknik og informationsteknologi etc.

Hviid & Larsen – Fokus på funktionelle og strategiske personaleadministrative jobs.

Høj & Thomassen – Arbejder med rekruttering af chefer, ledere, specialister og administrative medarbejdere til erhvervslivet, interesseorganisationer, den offentlige sektor, rådgivningsvirksomheder, finansverdenen, medier og kultur.

I

IMC Business Consulting – Tilbyder bl.a. tiltrækning, udvælgelse og fastholdelse af medarbejdere. Indenfor ansættelsesrådgivning og rekruttering tilbyder de specifikt: Rekruttering og udvælgelse, search, udvælgelse/ kandidatvurdering og kurser indenfor systematisk rekruttering og udvælgelse.

INCIPIA – Beskæftiger sig med praktiske løsninger inden for Human Resources: Rekruttering/search & selection, assessment og HR-konsulentydelser.

IP Regnskab – Specialiseret sig inden for regnskab, økonomi og andre former for administrative stillinger.

iHeadHunt – Specialister inden for IT rekruttering. Vi har eksisteret i lidt over 6 år og samarbejder bl.a. med Nets, Momondo, Bluegarden og TopDanmark.

J

JKS – Et vikarbureau, der også tilbyder rekruttering og outplacementforløb for virksomheder.

Job Vision – Udfører rekruttering på alle niveauer – fra menige medarbejdere til specialister og ledere. Deres tilbud er landsdækkende.

JobAdvice – Specialiseret i at rekruttere medarbejdere til fødevarekæden – alt fra landbruget, til fødevareproducenter og restauranter – samt personale til den agroindustrielle branche.

JobHouse – Rekrutterer til en lang række stillinger på assistent-, mellemleder- og lederniveau i hele Østjylland. Både fastansættelser og vikariater.

Jobmægleren – Specialister inden for regnskab, økonomi og revision.

Job’potential – Rekruttering til produktionsvirksomheder.

JobTeam – Fagområde: Kontor & administration, økonomi & regnskab, salg & marketing, indkøb, logistik & planlægning, spedition & shipping, teknik, svejsere, smede & montage, køkken, produktion & lager, andet ufaglært, sundhed og pleje.

JP Cornerstone – Fokuserer på rekruttering af bestyrelsesmedlemmer, direktører, ledere og specialister. De anvender både search & selection.

JP Kristensen -Dækker alle aspekter af HR, herunder rekruttering, outplacement og konsulentløsninger

Juridisk ServiceBureau – Jobs inden for den juridiske branche.

K

KARSBERG – Det moderne og proffesionelle rekrutteringsbureau, der tilbyder kvalitetsløsninger indenfor alle brancher

Kelly Services – Fagområde: Kontor, lager & industri, økonomi, salg & marketing, Life Science og Engineering.

KEY CONSULT – Rekrutterer på alle stillingsniveauer inden for bl.a. følgende områder: administration, økonomi/regnskab, salg/indkøb, kundeservice, bank/investering, ingeniører.

Keyselector – Fokus på bestyrelsesmedlemmer, direktører, ledere og specialister.

Kjerulf & Partnere – Rådgiver om virksomhedens langsigtede strategi for tiltrækning af eksterne talenter og udvikling af egne talenter på udvalgte kompetenceområder.

Kleven & Partners – Arbejder med rekruttering og executive search af topledere, ledere og specialister i hele landet indenfor økonomi & administration, salg & marketing, medicinal & biotek, IT & engineering, logistics & supply

Kolbeck – Et vikarbureau der også tilbyder rekruttering af nye medarbejdere indenfor mange forskellige brancher.

Krüger Search – Specialister inden for IT-, tekniske-, finans/økonomi- og salgs-specialister.

L

LABVIKAR – Danmarks eneste landsdækkende vikar- og rekrutteringsbureau specifikt for laboratoriebranchen.

Lars Rüger HR – Hos rekrutteringsbureauet Lars Rüger HR står de for rekruttering af direktører, ledere og funktionærer.

LindbergHR – Ekspert i rekruttering af ledere og specialister.

Lisberg – Er en konsulentvirksomhed med ekspertise inden for bl.a. lederrekruttering og outplacement.

LMB People – Fokus på it-ressourcer.

Locator – Er en rekrutteringsvirksomhed, der tilbyder rekruttering, try & hire, vikarservice og outplacement indenfor stort set alle brancher.

LOHFF – Executive Search & Selection af ledere og specialister.

Lufthavns Vikar & Rekrutteringsservice – Rekruttering til alle slags virksomheder i lufthavnsmiljøet.

Lundgaard Konsulenterne – Medvirker ved rekruttering af direktører og chefer i offentlige og halvoffentlige virksomheder, foreninger og organisationer.

LundHR – Beskæftiger sig med Headhunting og Rekruttering samt med organisationsudvikling, outplacement og forretningsudvikling.

LyderJohnsen – Arbejder med Executive Search, rekruttering og Outplacement af topledere, chefer og specialister inden for alle brancher, og arbejder desuden også med teamtræning og udvikling af ledere og organisationer.

Lyngagerhus consulting – Arbejder med strategisk rekruttering. Et samarbejde tager udgangspunkt i en grundig opbygning og vedtagelse en kravprofil til den kommende medarbejder.

LYSGAARD – Fagområde: Administration, kontor, sekretær, executive search, ingeniør, arkitekt, tekniker, internationale stillinger, IT, computer, leder-stillinger, salg, marketing, økonomi, regnskab og øvrige stillinger.

M

Manpower – Et rekrutteringbureau, der arbejder med rekruttering indenfor Kontor & administration, økonomi, kundeservice & salg, industri & lager. På Manpower.dk har du også mulighed for at søge blandt ledige stillinger.

MARPRO – Specialiseret inden for maritime, offshore og tekniske profiler.

MatchMind – Tilbyder jobs både inden for det private og det offentlige.

Mecuriurval – En international konsulentvirksomhed med afdelinger i 21 lande. Bevæger sig inde for stort set alle brancher i både den private og offentlige sektor.

Moments – Et vikar- og rekrutteringsbureau med speciale i studerende og unge samt færdiguddannede kandidater på alle niveauer.

Mondo Rekruttering – Specialiseret inden for headhunting og rekruttering af sælgere.

Mølholm HR Resursen – Hjælper private og offentlige organisationer i alle størrelser med løsninger indenfor HR, her i blandt rekruttering, outplacement, kurser, m. m.

N

Nexus Interim Management – Fagområde: Ledere og specialister til løsning af konkrete opgaver i kortere tid – også kaldet Interim Management.

Nielsen & Wadsbach – Er specialiseret i rekruttering til IT-branchen, og har bestredet stillinger fra timelønnet til direktør, og herunder udvikling, service, salg og kontoradministration.

Nigel Wright – Engelsk funderet konsulenthus med speciale i rekruttering. Nigel Wright har afdelinger over store dele af Europa. Hjælper med rekruttering på alle niveauer og brancher.

Nordic Headhunting – Er en headhuntervirksomhed, der har specialiseret sig i at finde og rekruttere specialister, ledere, direktører og bestyrelsesmedlemmer.

Nordic Medicare – Fokus på sundhedspersonale og sundhedsinstitutioner.

Nordic Search Group – Arbejder med Executive Search. Nordic Search Group rekrutterer til poster på bestyrelses-, direktions-, funktionsdirektør- og specialistniveau, og de rekrutterer til en bred vifte af brancher.

Nordic-Workforce – Arbejder med alt indenfor rekruttering og outplacement.

NyMedarbejder.dk – Førende inden for assistance til skole og institutionsverdenen.

P

Pay-Back – Specialist rekruttering på funktionschef-, mellemleder- og specialistniveau til industri- og servicevirksomheder i Danmark.

Peak Rekruttering – Tilbyder alt indenfor rekruttering, outplacement, og udvikling

People & Performance – Er et international rekrutteringsbureau, der står for rekrutteringen indenfor mange forskellige brancher

People in Action – Sætter fokus på rekruttering gennem deres langvarig realtioner og netværk, og samarbejder med et stort antal virksomheder.

PMC

People insync – Tilbyder professionel og kompetent assistance ved rekruttering$. Deres ydelser er baseret på alle niveauer til følgende fagområder: regnskab og økonomi, salg & kundeservice, administration, ejendomsadministration og HR.

PeopleLink – En konsulentvirksomhed, som er specialiseret i rekruttering gennem Search & Selection, HR Udvikling, leder- og teamudvikling samt outplacement.

People Matter – Rekruttering inden for økonomi og regnskab.

Personale-match – Et Tåstrup baseret vikarbureau med speciale inden for lager, produktion og industri.

Personalehuset Staffing Group – Et stort skandinavisk rekrutteringbureau som har eksisteret siden 2003, der tilbyder rekruttering af specialister, vikarløsninger, rådgivning og kurser.

PIIPL – PIIPL arbejder bl.a. med personprofiler og teambuilding, virksomhedsværdier, HR i bred forstand, rekruttering, ledelsessparring og organisationsudvikling.

Pointer – Rekrutterer funktionschefer, mellemledere og specialister inden for alle brancher i dansk erhvervsliv – både inden for den private og den offentlige sektor.

Pointshare – Hjælper virksomheder med at tiltrække og ansætte specialister samt generalister på alle organisatoriske niveauer og til alle brancher.

Poulsen – Arbejder med rekruttering, og rådgivning indenfor marketing, økonomi, og administration, og samarbejder både med private og det offentlige.

Pro & Co – Hjælper virksomheden med at rekruttere og udvikle de menneskelige ressourcer for at sikre virksomhedens fortsatte vækst.

Profilpartners – Alt fra byggeri til life science og health care.

Profil Search – Har i mere end 10 år arbejdet med rekruttering og udvælgelse af personale på alle niveauer indenfor den tekniske branche.

Prokan Rekruttering – Rekruttering er en netværksbaseret headhunter og rekrutteringsvirksomhed.

Promando – Rekruttering inden for disse områder: Ledelse, IT & e-business, salg, administration, HR & management, telekommunikation, marketing, økonomi & regnskab, international, teknik, PR & information, produktion & logistik og øvrige.

Prosapia – Udelukkende fokuseret på SAP specialister.

ProSelection – Danmarks største rekrutteringsspecialist inden for regnskab og økonomi.

R

Ramsdal Gruppen – Rekruttering og udvælgelse af medarbejdere og ledere til både private virksomheder og den offentlige sektor.

Randstad – Fagområde: Kontor, regnskab, salg & indkøb, IT, teknik, kantine, lager & transport, butik, produktion, demonstration og anlæg/håndværkere.

Receptor – Tilbyder rekruttering på alle niveauer og til alle brancher.

Resources – Løser rekrutteringsopgaver til de fleste områder i virksomheden, med hovedvægten lagt på opgaver, der relaterer til virksomhedens økonomi-, IT- og back-office funktioner.

Rex & Lindeborgh – Specialiseret inden for rekruttering til kontor & administration, økonomi & bogholderi, lager & produktion, værter/værtinder, samt butik & salg.

Right One – Specialister til EL, Tekniq, Ingeniør & maskinmester branchen.

S

Sabroe – Alment rekrutteringsbureau.

Sales Management – Er specialiseret i search & selection og headhunting af salgs- og marketingprofiler.

Sales Hunter – Specialister i rekruttering af salgsfolk.

SAM – International rekruttering og headhunting af specialister og ledere. Har kontorer i 25 lande verden over.

SamFocus – Rekrutterer og har vikarløsninger til alle stillingsniveauer og bredt inden for alle brancher.

ScanPeople – Specialiceret sig i levering af personale til industri-, medico- og tekniske virksomheder – det gælder sig både rekrutteringer og vikarløsninger.

SCR – Arbejder med rekruttering og headhunting til fastansættelse og freelanceopgaver indenfor IT.

SekretærService / LederService – Fagområde: Head-hunting og udvælgelse af chefsekretærer, administrativt personale, kandidater til bogholderi, regnskab og økonomi samt ledere og mellemledere.

SeniorService – +45 specialister og ledere på top- og mellemlederniveau.

Sensu – Individuelle løsninger indenfor rekruttering såvel som organisationsudvikling og businesscoaching.

Serop – Rekruttering af medarbejdere, genplacering og personalejuridisk rådgivning.

Silhouet – Tilbyder hel rekruttering men også enkelt elementer af rekrutteringen som stillingsannoncer, CV-søgninger, ansættelsessamtaler, tester mv.

Skelmose – Rekruttering og headhunting af ledere og specialister inden for produktion, konstruktion, projektledelse, udvikling og teknisk salg.

Smedegaard HR – Arbejder med rekruttering og headhunting indenfor alle brancher og niveauer.

Speed Recruiters – Er et rekrutteringsbureau der rekrutterer medarbejdere indenfor mange forskellige brancher. På hjemmesiden har du mulighed for at uploade dit CV, eller søge blandt deres ledige stillinger..

SpencerHede – Er et rekrutteringsbureau med fokus på at hjælpe virksomhederne med at tiltrække, fastholde, og udvikle deres ansatte gennem rekruttering, organisationsudvikling, og teambuilding.

Statum – En digital rekrutteringsplatform.

System Vikar – Fagområde: Hotel & restaurant, kontor, teknik, lager & produktion, spedition & logistik, salg & marketing, reception og økonomi.

T

T2-Management – Er en rådgivningsvirksomhed, der også beskæftiger sig med rekruttering.

Talent for People – Tilbyder et personligt udviklings og rekrutteringsforløb for ledere og specialister.

TalentMatch – Tilbyder rådgivning for iværksættere, karriererådgivning, outplacement, og rekruttering.

Target Headhunting – Rekrutteringsvirksomhed med fokus på ledere og specialister.

TeamVikaren – Arbejder med personaleudvælgelse- og vikarassistance inden for næsten alle områder.

Teknik Bureauet – Er Danmarks mest erfarne tekniske vikar- og rekrutteringsfirma.

Temp-Team – Fagområde: Kontor, regnskab, salg & marketing, indkøb, medicinal, teknik/it, lager & industri, transport, gartneri, kantine, promotion, reklame og butik/detailhandel.

Totem – Tilbyder rekruttering og search indenfor alle fagområder og niveauer, Som rekrutteringspartner kan de indgå på netop det sted i rekrutteringsprocessen, hvor virksomheden vælger at engagere en ekstern ressource.

Transearch – Internationalt rekrutteringbureau, der arbejder med bl.a. teknologi, kommunikation, medier, industri, konstruktion og design

Trapez – Fagområde: Administration, logistik & indkøb, produktion & teknik, salg & marketing og økonomi & HR.

Uni Consulting – Arbejder på at koble ingeniører, erfarne og studerende sammen med virksomheder rundt om i Danmark.

UNIK – Rekruttering af ledere og specialister.

Unique Human Capital – Henvender sig til ledere på alle niveauer og specialister, som er såvel aktivt som passivt jobsøgende eller som ønsker at deltage i bestyrelsesarbejde.

Vikar i Norge – Job i Norge til sygeplejerske, speciallæger og farmaceuter.

#

& Friends – Fagområde: Handels & service, industri & håndværk, informationsteknologi, ingeniør & teknik, kontor & økonomi, ledelse & personale og salg & kommunikation.

Komplet liste for 2019: 194 danske rekrutteringsbureauer
5 (100%) 1 vote