Tak for samtalen-besked

Du kom igennem nåleøjet med din CV skabelon og er kommet til samtale. Du er lige trådt ud af døren efter at have haft den perfekte samtale – du nailede den fuldstændig!

Men du er ikke færdig. Du har nu en oplagt mulighed for at skille dig positivt ud og gøre ekstra opmærksom på dig selv ved at sende en ‘tak for samtalen’-besked efter samtalen.

Så vores råd? Start din opfølgning så hurtigt som det er muligt, ved at skrive den perfekte tak-email.

Brug gerne vores skabelon, som er super let.


Hej [interviewers navn]

Mange tak for at mødes med mig i dag. Det var en fornøjelse at lære mere om team’et og rollen. Jeg er meget interesseret i muligheden for at arbejde i [firmanavn] og hjælpe med [nævn nogle af de arbejdsopgaver i snakkede om] sammen med resten af team’et.

Specielt jeres tilgang til [et område der tiltaler dig. eks. åbent kontormiljø/firma aktiviteter/etc] tiltager mig meget. Og lige præcis omkring [område/opgave] føler jeg virkelig at jeg vil kunne bidrage med en masse værdi.

Jeg ser frem til at høre nærmere omkring de næste trin i ansættelsesprocessen. Tøv endelig ikke med at kontakte mig, hvis jeg har give yderligere oplysninger eller hvis i har nogen spørgsmål.

Med venlig hilsen,

[dit navn]


Tag din besked til det næste niveau

Ofte vil du måske have lyst til at holde den forholdsvis generelt og udelade afsnittet omkring, hvor du kan skabe værdi. Men det er netop dette der skal til for at blæse din kommende arbejdsgiver omkuld.

En anden måde at gøre noget ekstra – det kræver at din arbejdsgiver er mere traditionel eller du har følelse af at de vil sætte pris på at modtage en håndskrevet besked – er at sende en brev på gammeldaws facon.

Tip: Har du ikke en håndskrift du føler du kan være bekendt, så få en anden til at skrive den for dig eller benyt dig af en af de mange service der tilbyder at skrive for dig.

Benyt dig af skabelonen for at sikre at minder din nye arbejdsgiver om hvor god en kandidat du er og for at vise hvor meget du gerne vil jobbet.

Skrevet af Det perfekte CV

Jobsøgning skal ikke kun være for dem der er dygtige til at sætte noget smart op i Word. Det skal være for alle og det har vi gjort til vores personlige mission. At sikre alle muligheden for en professionelt designet CV skabelon.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *